Vem är KullaStintan?

KullaStintan är från början en Hälsingestinta som senare blev en Dalkulla. Kärleken landade mig i Ludvika. Jag som driver KullaStintan heter Ingrid Larsdotter Aldén.

Efter 10 år i den stressiga storstaden gjorde familjen ett val att kliva tillbaka till ett lugnare liv där rötterna finns. Med mig följde erfarenheten och kunskapen om den speciella konsten att designa och trycka tapeter för unika format. Med hela väggytan som målarduk finns inga begränsningar i form av rapporter eller vådbredder som måste följas för motivet. Att göra tapet är världens roligaste jobb - på allvar!Varför Kullastintan?

 Jag erbjuder närvarande och personligt engagemang i designprocess och planering. Jag har jobbat 10 år i Stockholm på tapettryckeri och ytterligare 6 år som egen. Jag har stor erfarenhet av tapetprojekt från stora hotellkedjor till enskilda butiker. Ring så kommer jag gärna ut och tittar på lokalen och hjälper till med mätning och rådgivning. Har du ideér med lokal designanknytning så blir jag lite extra exalterad!