Pressmeddelande, 2019-05-13

Kullastintan lanserar tapetkollektion i samarbete med Artwall Swe.

Naturfotografen Martin Olson släpper ett antal av sina fantastiska naturbilder som tapet till försäljning hos Kullastintan. Tapeterna måttanpassas och trycks på beställning.
Tapetkollektionen består av 18 motiv tagna ur den Skandinaviska naturen med tonvikt på fjäll, skog och berg. Alla motiv skräddarsys efter väggmåttet och trycks på beställning. Tanken är att ta in naturen och påminna om vår fantastiska planet och dess behov av vårt engagemang för bevarande.Martin Olson är en etablerad vildmarksfotograf med bas i Åre och han driver fotokonstbutiken Artwall Swe tillsammans med Frida Strömberg.

”– Vi är måna om vår natur och miljö och har därför valt att arbeta med leverantörer efter samma principer. Alla våra motiv trycks i Sverige och på beställning för att undvika överflödiga produkter. 10% av vårt överskott har vi valt att skänka till välgörande organisationer. I år har vi valt Ung Cancer.. Genom att köpa en tapet av Artwall Swe hjälper du oss att hjälpa andra, säger Martin Olson.”

Tapetkollektionen släpps online på www.kullastintan.se den 13/5. Priser från 495:/m2
Högupplösta bilder finns att ladda ner här: Bildbank

Scandinavian Nature - Trapped by mountains

Scandinavian Nature - Hidden Forest

Under sommaren till och med sista augusti kommer Artwall Swe och Kullastintan att skänka 50 kr per såld tapet till Ung Cancer.

För mer information och bilder, kontakta Ingrid Larsdotter Aldén, Kullastintan grafisk form & tapet AB,
tel: 070-757 11 30, e-post: ingrid@kullastintan.se

Instagram:
Kullastintan - @kullastintan
Martin Olson - @outdoorswe
Artwall Swe - @artwallswe


Kullastintan grafisk form & tapet AB (559134-0426 ) är ett Hälsinge/Dala-företag som gör måttbeställda, personliga tapeter. Tapeterna digitaltrycks på Non-woven och sätts enkelt upp kant i kant med limmet på väggen. Med hela väggytan som målarduk finns inga begränsningar i form av rapporter eller vådbredder som måste följas för motivet.